ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהעוף
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל
אופן ההכנה
-
1
נחתוך את כל הירקות רצועות דקות..
-
2
נטגן את הגזר חצי בישול.
-
3
נוסיף את הבצל והירקות נבשל במשך 10 דקות.
-
4
אחרי 10 דקות נוסיף את הפטריות והתירס וניתן בישול של 5 דקות .
-
5
נוסיף את העוף אחרי שחתכנו אותו לרצועות ונבשל עד שיהיה רך ומוכן.
-
6
נוסיף את כל התבלינים הרוטבים והשום הכתוש ונבשל במשך רבע שעה .
-
7
לבנתיים נכין את הנודלס נרתיח סיר עם מים נוסיף את הנודלס מרק עוף וכורכום ונחכה שיהיה מוכן .
-
8
נכבה את הסיר של המוקפץ ונוסיף את הנבטים והנודלס (לא חובה נודלס) בתאבוןן.
-
9
אפשר להכין רוטב שום ולשפוך מעל...
1
נחתוך את כל הירקות רצועות דקות..
2
נטגן את הגזר חצי בישול.
3
נוסיף את הבצל והירקות נבשל במשך 10 דקות.
4
אחרי 10 דקות נוסיף את הפטריות והתירס וניתן בישול של 5 דקות .
5
נוסיף את העוף אחרי שחתכנו אותו לרצועות ונבשל עד שיהיה רך ומוכן.
6
נוסיף את כל התבלינים הרוטבים והשום הכתוש ונבשל במשך רבע שעה .
7
לבנתיים נכין את הנודלס נרתיח סיר עם מים נוסיף את הנודלס מרק עוף וכורכום ונחכה שיהיה מוכן .
8
נכבה את הסיר של המוקפץ ונוסיף את הנבטים והנודלס (לא חובה נודלס) בתאבוןן.
9
אפשר להכין רוטב שום ולשפוך מעל...
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים