לןגן

מוקפץ

מאת: Shilat Zahvi, פורסם: 31/07/2019 | 12:04
מוקפץ

תקציר המתכון: ללקק את האצבעות והסיר ארוחה משביעה מאוד וטעימה

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. נחתוך את כל הירקות רצועות דקות.

  2. נטגן את הגזר חצי בישול

  3. נוסיף את הבצל והירקות נבשל במשך 10 דקות

  4. אחרי 10 דקות נוסיף את הפטריות והתירס וניתן בישול של 5 דקות

  5. נוסיף את העוף אחרי שחתכנו אותו לרצועות ונבשל עד שיהיה רך ומוכן

  6. נוסיף את כל התבלינים הרוטבים והשום הכתוש ונבשל במשך רבע שעה

  7. לבנתיים נכין את הנודלס נרתיח סיר עם מים נוסיף את הנודלס מרק עוף וכורכום ונחכה שיהיה מוכן

  8. נכבה את הסיר של המוקפץ ונוסיף את הנבטים והנודלס (לא חובה נודלס) בתאבוןן

  9. אפשר להכין רוטב שום ולשפוך מעל..