ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהתבשילים
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
5-6 תפוחי אדמה גדולים, קלופים
-
לקציצות
-
-
-
-
-
-
-
-
(ניתן להוסיף כוסברה/פטרוזיליה מי שאוהב)
-
לרוטב
-
-
3 כפות גדושות רסק עגבניות
-
2 כפות סוכר (לא כל כך גדושות ולא מחוקות, ניתן להפחית את הכמות)
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
להרתיח את תפוחי האדמה לריכוך חלקי, לחתוך לקוביות.
-
2
לערבב את כל החומרים של הקציצות ולהניח במקרר.
-
3
בסיר קטן לחמם את השמן, להוסיף את הרסק והסוכר ולערבב.
-
4
להוסיף מים רותחים ולהוסיף את שאר התבלינים, לבשל כ5-10 דקות.
-
5
להניח את קוביות תפו״א בתבנית גדולה ולשפוך מעל רוטב ולערבב .
-
6
להכין מהבשר קציצות ולהניח בין תפוחי האדמה, לשפוך מעל את שאר הרוטב.
-
7
לעטוף בנייר אלומיניום ולאפות על חום גבוה עד לריכוך של תפוחי האדמה.
-
8
להסיר את הנייר ולאפות על טורבו עוד כמה דקות להשחמה קלה.
1
להרתיח את תפוחי האדמה לריכוך חלקי, לחתוך לקוביות.
2
לערבב את כל החומרים של הקציצות ולהניח במקרר.
3
בסיר קטן לחמם את השמן, להוסיף את הרסק והסוכר ולערבב.
4
להוסיף מים רותחים ולהוסיף את שאר התבלינים, לבשל כ5-10 דקות.
5
להניח את קוביות תפו״א בתבנית גדולה ולשפוך מעל רוטב ולערבב .
6
להכין מהבשר קציצות ולהניח בין תפוחי האדמה, לשפוך מעל את שאר הרוטב.
7
לעטוף בנייר אלומיניום ולאפות על חום גבוה עד לריכוך של תפוחי האדמה.
8
להסיר את הנייר ולאפות על טורבו עוד כמה דקות להשחמה קלה.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים