ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהדגים
- מספר מנות4 מנות
- זמן הכנה50 דקות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- קטגוריה: דגים
- זמן הכנה: 50 דקות
- כשרות: כשר פרווה
- מספר מנות: 4 מנות
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
לפי הטעם צרורות שמיר קצוץ
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
מחממים שמן לטיגון במחבת, קוצצים את הבצל ומטגנים אותו כ-1-2 ד'ק.
-
2
חותכים את הגזר, גמבה והעגבניות ומוסיפים אותם לבצל ומטגנים הכל ביחד כ-6-7 ד'ק.
-
3
מערבבים בכוס את המים הרותחים עם האבקת מרק ושופכים לתוך המחבת עם הירקות.
-
4
מוסיפים את הפפריקה המתוקה, מכסים עם מכסה את המחבת ומבשלים עוד 5 ד'ק.
-
5
חותכים את הדג ומוסיפים למחבת, מוסיפים מלח ורוטב צ'ילי, מערבבים, סוגרים את המכסה ומבשלים כ-15-20 ד'ק.
-
6
מוסיפים את השמיר והשום בודקים עם חסר נוזלים עם חסר מוסיפים עוד מים ומעט מלח ומבשלים עוד 5-6 ד'ק..
-
7
בודקים עם הרוטב מתובל מספיק, כל הירקות רכים ומבושלים והדג מוכן אז מכבים את האש ומגישים, בתאבון..
1
מחממים שמן לטיגון במחבת, קוצצים את הבצל ומטגנים אותו כ-1-2 ד'ק.
2
חותכים את הגזר, גמבה והעגבניות ומוסיפים אותם לבצל ומטגנים הכל ביחד כ-6-7 ד'ק.
3
מערבבים בכוס את המים הרותחים עם האבקת מרק ושופכים לתוך המחבת עם הירקות.
4
מוסיפים את הפפריקה המתוקה, מכסים עם מכסה את המחבת ומבשלים עוד 5 ד'ק.
5
חותכים את הדג ומוסיפים למחבת, מוסיפים מלח ורוטב צ'ילי, מערבבים, סוגרים את המכסה ומבשלים כ-15-20 ד'ק.
6
מוסיפים את השמיר והשום בודקים עם חסר נוזלים עם חסר מוסיפים עוד מים ומעט מלח ומבשלים עוד 5-6 ד'ק..
7
בודקים עם הרוטב מתובל מספיק, כל הירקות רכים ומבושלים והדג מוכן אז מכבים את האש ומגישים, בתאבון..
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים