אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכונים של אמהות מבשלות

3,206
צפיות

דג ברוטב אדום

המתכון של
דג ברוטב אדום

מתכון בריא, קל וטעים.

  • קטגוריהדגים
  • מספר מנות4 מנות
  • זמן הכנה50 דקות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • קטגוריה: דגים
  • זמן הכנה: 50 דקות
  • כשרות: כשר פרווה
  • מספר מנות: 4 מנות
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • לפי הטעם צרורות שמיר קצוץ
  • 2 יחידות עגבניות
  • 1 יחידה גזר גדול
  • 1 יחידה גמבה אדומה
  • 4-5 שיניי שום
  • 1 יחידה בצל לבן
  • חצי כוסות מים רותחים
  • 1-2 כפות רוטב צ'ילי מתוק
  • לפי הטעם קורט מלח
  • 1 כף אבקת מרק עוף
  • 3 יחידות פילה דג בקלה
אופן ההכנה
  • 1

    מחממים שמן לטיגון במחבת, קוצצים את הבצל ומטגנים אותו כ-1-2 ד'ק.


  • 2

    חותכים את הגזר, גמבה והעגבניות ומוסיפים אותם לבצל ומטגנים הכל ביחד כ-6-7 ד'ק.


  • 3

    מערבבים בכוס את המים הרותחים עם האבקת מרק ושופכים לתוך המחבת עם הירקות.


  • 4

    מוסיפים את הפפריקה המתוקה, מכסים עם מכסה את המחבת ומבשלים עוד 5 ד'ק.


  • 5

    חותכים את הדג ומוסיפים למחבת, מוסיפים מלח ורוטב צ'ילי, מערבבים, סוגרים את המכסה ומבשלים כ-15-20 ד'ק.


  • 6

    מוסיפים את השמיר והשום בודקים עם חסר נוזלים עם חסר מוסיפים עוד מים ומעט מלח ומבשלים עוד 5-6 ד'ק..


  • 7

    בודקים עם הרוטב מתובל מספיק, כל הירקות רכים ומבושלים והדג מוכן אז מכבים את האש ומגישים, בתאבון..


1

מחממים שמן לטיגון במחבת, קוצצים את הבצל ומטגנים אותו כ-1-2 ד'ק.


2

חותכים את הגזר, גמבה והעגבניות ומוסיפים אותם לבצל ומטגנים הכל ביחד כ-6-7 ד'ק.


3

מערבבים בכוס את המים הרותחים עם האבקת מרק ושופכים לתוך המחבת עם הירקות.


4

מוסיפים את הפפריקה המתוקה, מכסים עם מכסה את המחבת ומבשלים עוד 5 ד'ק.


5

חותכים את הדג ומוסיפים למחבת, מוסיפים מלח ורוטב צ'ילי, מערבבים, סוגרים את המכסה ומבשלים כ-15-20 ד'ק.


6

מוסיפים את השמיר והשום בודקים עם חסר נוזלים עם חסר מוסיפים עוד מים ומעט מלח ומבשלים עוד 5-6 ד'ק..


7

בודקים עם הרוטב מתובל מספיק, כל הירקות רכים ומבושלים והדג מוכן אז מכבים את האש ומגישים, בתאבון..


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים