אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכונים של אמהות מבשלות

544
צפיות

מנגול ממולא

המתכון של
מנגול ממולא

מתכון מיוחד בטעמו למי שאוהב את הטעם של הירק ...

  • קטגוריהתבשילים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • לנקות את העלים ולהרתיח
  • כמה דקות רק לריכוך העלים
  • לסנן מהנוזלים
  • (לחתוך את הגבעולים אפשר
  • להכין סלט או להכניס לסיר
  • חבל ליזרוק)
  • להכין שתי כוסות אורז עגול לגרד שתי עגבניות
  • ליקצוץ חופן קוסברה ליקצוץ גבעול עם העלים של כרפס ליקצוץ שתי בצלים כף רסק כף שטוחה של אבקת עוף כפית כורכום כפית פפריקה
  • פילפל מלח לפי טעם
אופן ההכנה
  • 1

    לערבב את הכל טוב .


  • 2

    לקחת עלה להניח מהמלוי במרכז.


  • 3

    של העלה לקפל משתי הצדדים.


  • 4

    ולגלגל כך עושים את כל העלים.


  • 5

    מכינים את הסלסה לטגן שתי בצלים.


  • 6

    כורכום פפריקה פילפל מלח עם 4 עגבניות מגוררות כוס מים אפשר להוסיף את הגבעולים שחתכנו לתערובת של הסלסה לסדר בסיר את כל הממולאים ולבשל על להבה נמוכה.


  • 7

    ותהנו!!.


1

לערבב את הכל טוב .


2

לקחת עלה להניח מהמלוי במרכז.


3

של העלה לקפל משתי הצדדים.


4

ולגלגל כך עושים את כל העלים.


5

מכינים את הסלסה לטגן שתי בצלים.


6

כורכום פפריקה פילפל מלח עם 4 עגבניות מגוררות כוס מים אפשר להוסיף את הגבעולים שחתכנו לתערובת של הסלסה לסדר בסיר את כל הממולאים ולבשל על להבה נמוכה.


7

ותהנו!!.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים