לערבב מלח וקמח וחמאה לקבלת פירורים ואז להוסיף את הביצה. ללוש מעט להניח במקרר. לאחר מכן לרדד לתוך תבנית מתאימה. ואז לאפות אפייה עיוורת. כלומר להניח נייר אפייה ולפזר "משקולות" (לי יש קופסה עם חומוס שמיועד רק למאפים כאלה). אופה חצי אפייה. מצננת.
לערבב מלח וקמח וחמאה לקבלת פירורים ואז להוסיף את הביצה. ללוש מעט להניח במקרר. לאחר מכן לרדד לתוך תבנית מתאימה. ואז לאפות אפייה עיוורת. כלומר להניח נייר אפייה ולפזר "משקולות" (לי יש קופסה עם חומוס שמיועד רק למאפים כאלה). אופה חצי אפייה. מצננת. .
לערבב מלח וקמח וחמאה לקבלת פירורים ואז להוסיף את הביצה. ללוש מעט להניח במקרר. לאחר מכן לרדד לתוך תבנית מתאימה. ואז לאפות אפייה עיוורת. כלומר להניח נייר אפייה ולפזר "משקולות" (לי יש קופסה עם חומוס שמיועד רק למאפים כאלה). אופה חצי אפייה. מצננת. .