אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכונים של אמהות מבשלות

760
צפיות

קיש בטטה וגבינות

המתכון של
קיש בטטה וגבינות

פיקנטי טעים וקוצר מחמאות

  • קטגוריהמאפים
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • 2.5 כוס קמח תופח
  • 1/4 כוס מעם 150 גרם חמאה / נקטורינה
  • למלית
  • 3 בטטות לרכך או בתנור או לבשל עד לריכוך ולסנן
  • שלוש בצלים חתוכים רצועות
  • 2 בצים
  • 2 כפות קמח
  • גבינה בולגרית 150 גרם
  • חצי כוס גבינה צהובה מגוררת
  • אגוז מוסקט רבע כפית
  • פילפל מלח לפי טעם
אופן ההכנה
  • 1

    להכין את הבצק לרדד בתבנית .


  • 2

    של פאי ולהקפיא שעה .


  • 3

    להטמין ולהכניס לתנור עד הזהבה קלה.


  • 4

    לטגן את הבצל לחתוך קוביות את הבטטה המבושל פילפל מלח ואגוז.


  • 5

    מוסקט.


  • 6

    לפורר מעל גבינה בוגרית ולפזר .


  • 7

    גבינה צהובה .


  • 8

    לערבב את הבצים והקמח ושמנת .


  • 9

    ולישפוך מעל ולאפות 30 דקות בערך.


  • 10

    עד השחמה בתאבון.


1

להכין את הבצק לרדד בתבנית .


2

של פאי ולהקפיא שעה .


3

להטמין ולהכניס לתנור עד הזהבה קלה.


4

לטגן את הבצל לחתוך קוביות את הבטטה המבושל פילפל מלח ואגוז.


5

מוסקט.


6

לפורר מעל גבינה בוגרית ולפזר .


7

גבינה צהובה .


8

לערבב את הבצים והקמח ושמנת .


9

ולישפוך מעל ולאפות 30 דקות בערך.


10

עד השחמה בתאבון.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים