לןגן

קיש בטטה וגבינות

מאת: יפה כהן, פורסם: 08/06/2019 | 00:20
קיש בטטה וגבינות

תקציר המתכון: פיקנטי טעים וקוצר מחמאות

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להכין את הבצק לרדד בתבנית

  2. של פאי ולהקפיא שעה

  3. להטמין ולהכניס לתנור עד הזהבה קלה

  4. לטגן את הבצל לחתוך קוביות את הבטטה המבושל פילפל מלח ואגוז

  5. מוסקט

  6. לפורר מעל גבינה בוגרית ולפזר

  7. גבינה צהובה

  8. לערבב את הבצים והקמח ושמנת

  9. ולישפוך מעל ולאפות 30 דקות בערך

  10. עד השחמה בתאבון