4 קולרבי בינוניים, קלופים וחתוכים לרצועות דקות (כמו לצ'יפס).
תבלינים
1/4 כוס שמן זית.
1 כפית גדושה פפריקה מתוקה.
1 כפית שטוחה תבלין שום גבישי.
1 כף מלח.
1 כפית פלפל שחור.
1/2 כפית כורכום.
1/4 כפית פפריקה חריפה (לאוהבי החריף).
אופן ההכנה
1
מחממים תנור אפייה ל-200 מעלות.
2
להרתיח בסיר מים + כף מלח, להוסיף את פרחי הכרובית ולבשל 5 דקות בלבד, לסנן היטב ולקרר.
3
להעביר את פרחי הכרובית ורצועות הקולרבי לקערה גדולה, לשים את התבלינים והשמן מעל ולעסות היטב בעדינות עם הידיים ככה שפרחי הכרובית ורצועות הקולרבי ייעטפו היטב בתבלינים ובשמן.
4
להעביר לתבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה משומן קלות ולאפות כ-25-30 דקות עד להזהבה (ממליצה בעזרת סכין חדה לבדוק שאכן פרחי הכרובית ורצועות הקולרבי אפויים היטב, הסכין צריכה לעבור חלק).
5
הגישו לצד טחינה ירוקה הכי טעיםםם!!!.
6
זהו מוכן! קלי קלות ויש לכם תוספת משגעת שאפשר לנשנש בלי נקיפות מצפון, התוספת נולדה בזכות ביתי לירון שעושה כל החיים דיאטה, ממליצה בחום .
7
בתיאבון! אז... כנסו למטבח וספרו איך היה .
1
מחממים תנור אפייה ל-200 מעלות.
2
להרתיח בסיר מים + כף מלח, להוסיף את פרחי הכרובית ולבשל 5 דקות בלבד, לסנן היטב ולקרר.
3
להעביר את פרחי הכרובית ורצועות הקולרבי לקערה גדולה, לשים את התבלינים והשמן מעל ולעסות היטב בעדינות עם הידיים ככה שפרחי הכרובית ורצועות הקולרבי ייעטפו היטב בתבלינים ובשמן.
4
להעביר לתבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה משומן קלות ולאפות כ-25-30 דקות עד להזהבה (ממליצה בעזרת סכין חדה לבדוק שאכן פרחי הכרובית ורצועות הקולרבי אפויים היטב, הסכין צריכה לעבור חלק).
5
הגישו לצד טחינה ירוקה הכי טעיםםם!!!.
6
זהו מוכן! קלי קלות ויש לכם תוספת משגעת שאפשר לנשנש בלי נקיפות מצפון, התוספת נולדה בזכות ביתי לירון שעושה כל החיים דיאטה, ממליצה בחום .