לןגן

קולרבי ופרחי כרובית בתנור ללקק ת'אצבעות של סבתא לאה

מאת: לאה מאיר, פורסם: 06/05/2019 | 05:45
קולרבי ופרחי כרובית בתנור ללקק ת'אצבעות של סבתא לאה

תקציר המתכון: מעדן!!! תוספת בריאה, מושלמת וטעימה שאי אפשר להפסיק לנשנש, 10 דקות הכנה ולתנור.

קטגוריה: דיאטטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

תבלינים

אופן הכנה

  1. מחממים תנור אפייה ל-200 מעלות

  2. להרתיח בסיר מים + כף מלח, להוסיף את פרחי הכרובית ולבשל 5 דקות בלבד, לסנן היטב ולקרר

  3. להעביר את פרחי הכרובית ורצועות הקולרבי לקערה גדולה, לשים את התבלינים והשמן מעל ולעסות היטב בעדינות עם הידיים ככה שפרחי הכרובית ורצועות הקולרבי ייעטפו היטב בתבלינים ובשמן

  4. להעביר לתבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה משומן קלות ולאפות כ-25-30 דקות עד להזהבה (ממליצה בעזרת סכין חדה לבדוק שאכן פרחי הכרובית ורצועות הקולרבי אפויים היטב, הסכין צריכה לעבור חלק)

  5. הגישו לצד טחינה ירוקה הכי טעיםםם!!!

  6. זהו מוכן! קלי קלות ויש לכם תוספת משגעת שאפשר לנשנש בלי נקיפות מצפון, התוספת נולדה בזכות ביתי לירון שעושה כל החיים דיאטה, ממליצה בחום

  7. בתיאבון! אז... כנסו למטבח וספרו איך היה