ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהדגים
- מספר מנות2 מנות
- זמן הכנה30 דקות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- קטגוריה: דגים
- זמן הכנה: 30 דקות
- כשרות: כשר פרווה
- מספר מנות: 2 מנות
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
1/2 יחידה גמבה חתוכה לקוביות
-
-
-
2 יחידות עגבניות חתוכות לקוביות
-
1/2 יחידה קישוא חתוך לקוביות
-
-
5 יחידות קציצות סלמון קנויות
-
תבלינים
-
-
-
לפי הטעם כפיות פפריקה חריפה
-
לפי הטעם קורט תבלין לדגים
-
לפי הטעם קורט חוואג׳ למרק
אופן ההכנה
-
1
מחממים שמן בסיר, מוסיפים את הבצל ומטגנים מעט.
-
2
מוסיפים את הקישוא, הגמבה ומטגנים עוד חצי דקה.
-
3
מוסיפים את העגבניות ומטגנים עוד .
-
4
לוקחים כוס שמים לתוכה כף אבקת מרק ירקות ומים רותחים מערבבים היטב ושופכים לתוך הסיר עם הירקות ומערבבים היטב.
-
5
מוסיפים את כל שאר התבלינים ומבשלים הכל ביחד עד שהרוטב מסמיך ומצטמצם.
-
6
מוסיפים לתוך הסיר את הקציצות, מערבבים הכל ביחד ומבשלים הכל ביחד תוך כדי ערבוב מידי פעם כ10-15 ד׳ק.
-
7
מוסיפים את השום הפרוס, מערבבים הכל ביחד, סוגרים את הסיר עם מכסה ומשארים על אש קטנה כדקה, מגישים חם בתאבון.
1
מחממים שמן בסיר, מוסיפים את הבצל ומטגנים מעט.
2
מוסיפים את הקישוא, הגמבה ומטגנים עוד חצי דקה.
3
מוסיפים את העגבניות ומטגנים עוד .
4
לוקחים כוס שמים לתוכה כף אבקת מרק ירקות ומים רותחים מערבבים היטב ושופכים לתוך הסיר עם הירקות ומערבבים היטב.
5
מוסיפים את כל שאר התבלינים ומבשלים הכל ביחד עד שהרוטב מסמיך ומצטמצם.
6
מוסיפים לתוך הסיר את הקציצות, מערבבים הכל ביחד ומבשלים הכל ביחד תוך כדי ערבוב מידי פעם כ10-15 ד׳ק.
7
מוסיפים את השום הפרוס, מערבבים הכל ביחד, סוגרים את הסיר עם מכסה ומשארים על אש קטנה כדקה, מגישים חם בתאבון.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים