ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהפסטה
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: בינוני
אופן ההכנה
-
1
לטגן חצילים בשמן ולהניח על נייר סופג.
-
2
רוטב עגבניות-להכין בסיר/ מחבת: קצת שמן, 3 שיני שום כתוש, עגבניות חתוכות כמו לסלט או קופסאת שימורים של עגבניות מרוסקות ורסק עגבניות .
-
3
מטבלים- מלח, פלפל, פפריקה מתוקה, ומרק עוף מערבבים טוב ומחכים עד שנהיה סמיך.
-
4
לטגן בצל, להוסיף 1/2 קילו בשר טחון ולטגן עד שהבשר משנה את הצבע שלו.
-
5
לוקחים תבנית אלומניום מורחים מעט שמן זית ומסדרים עלי לזניה- רוטב עגבניות- בשר טחון- ובסוף חצילים עושים 3 שכבות כאלה.
-
6
מכניסים לתנור ל180 מעלות לחצי שעה עד שהשכבה העליונה מזהיבה ועלי הלזניה רכים.
-
7
במידה ועלי הלזניה עדיין לא רכים יש לכסות בנייר כסף ולהמשיך לאפות עד לריכוך.
1
לטגן חצילים בשמן ולהניח על נייר סופג.
2
רוטב עגבניות-להכין בסיר/ מחבת: קצת שמן, 3 שיני שום כתוש, עגבניות חתוכות כמו לסלט או קופסאת שימורים של עגבניות מרוסקות ורסק עגבניות .
3
מטבלים- מלח, פלפל, פפריקה מתוקה, ומרק עוף מערבבים טוב ומחכים עד שנהיה סמיך.
4
לטגן בצל, להוסיף 1/2 קילו בשר טחון ולטגן עד שהבשר משנה את הצבע שלו.
5
לוקחים תבנית אלומניום מורחים מעט שמן זית ומסדרים עלי לזניה- רוטב עגבניות- בשר טחון- ובסוף חצילים עושים 3 שכבות כאלה.
6
מכניסים לתנור ל180 מעלות לחצי שעה עד שהשכבה העליונה מזהיבה ועלי הלזניה רכים.
7
במידה ועלי הלזניה עדיין לא רכים יש לכסות בנייר כסף ולהמשיך לאפות עד לריכוך.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים