קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני
לטגן חצילים בשמן ולהניח על נייר סופג
רוטב עגבניות-להכין בסיר/ מחבת: קצת שמן, 3 שיני שום כתוש, עגבניות חתוכות כמו לסלט או קופסאת שימורים של עגבניות מרוסקות ורסק עגבניות
מטבלים- מלח, פלפל, פפריקה מתוקה, ומרק עוף מערבבים טוב ומחכים עד שנהיה סמיך
לטגן בצל, להוסיף 1/2 קילו בשר טחון ולטגן עד שהבשר משנה את הצבע שלו
לוקחים תבנית אלומניום מורחים מעט שמן זית ומסדרים עלי לזניה- רוטב עגבניות- בשר טחון- ובסוף חצילים עושים 3 שכבות כאלה
מכניסים לתנור ל180 מעלות לחצי שעה עד שהשכבה העליונה מזהיבה ועלי הלזניה רכים
במידה ועלי הלזניה עדיין לא רכים יש לכסות בנייר כסף ולהמשיך לאפות עד לריכוך