לןגן

לזניה עם בשר וחצילים

מאת: שירז נלקן, פורסם: 12/02/2019 | 09:34
לזניה עם בשר וחצילים

קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לטגן חצילים בשמן ולהניח על נייר סופג

  2. רוטב עגבניות-להכין בסיר/ מחבת: קצת שמן, 3 שיני שום כתוש, עגבניות חתוכות כמו לסלט או קופסאת שימורים של עגבניות מרוסקות ורסק עגבניות

  3. מטבלים- מלח, פלפל, פפריקה מתוקה, ומרק עוף מערבבים טוב ומחכים עד שנהיה סמיך

  4. לטגן בצל, להוסיף 1/2 קילו בשר טחון ולטגן עד שהבשר משנה את הצבע שלו

  5. לוקחים תבנית אלומניום מורחים מעט שמן זית ומסדרים עלי לזניה- רוטב עגבניות- בשר טחון- ובסוף חצילים עושים 3 שכבות כאלה

  6. מכניסים לתנור ל180 מעלות לחצי שעה עד שהשכבה העליונה מזהיבה ועלי הלזניה רכים

  7. במידה ועלי הלזניה עדיין לא רכים יש לכסות בנייר כסף ולהמשיך לאפות עד לריכוך