ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהתבשילים
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
5 יחידות פרגיות חתוכות לקוביות גדולות
-
-
2-3 חבילות ערמונים בוואקום (מי שאוהב יותר שיוסיף 3 כמוני ומי שפחות שיוסיף 2)
-
חבילת פטריות שמפניון (אפשר גם קופסת שימורים)
-
-
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
את הפרגיות לנקות היטב ולחתוך לקוביות גדולות.
-
2
לטגן את הפרגיות ב4 כפות שמן זית בווק או במחבת עד שמתחיל להזהיב, בערך 5-6 דקות ולהוציא לצלחת.
-
3
בסיר רחב לטגן רצועות בצל ב2 כפות שמן קנולה, להוסיף פטריות חתוכות לרצועות ולטגן כ3 דקות.
-
4
להוסיף תבלינים, סויה, סילאן ומיץ לימון וחצי כוס מים רותחים.
-
5
לאחר כדקה להוסיף את הערמונים והפרגיות, לערבב היטב ולסגור את המכסה.
-
6
לבשל על אש בינונית- נמוכה כ10 דקות ומידי פעם לערבב.
1
את הפרגיות לנקות היטב ולחתוך לקוביות גדולות.
2
לטגן את הפרגיות ב4 כפות שמן זית בווק או במחבת עד שמתחיל להזהיב, בערך 5-6 דקות ולהוציא לצלחת.
3
בסיר רחב לטגן רצועות בצל ב2 כפות שמן קנולה, להוסיף פטריות חתוכות לרצועות ולטגן כ3 דקות.
4
להוסיף תבלינים, סויה, סילאן ומיץ לימון וחצי כוס מים רותחים.
5
לאחר כדקה להוסיף את הערמונים והפרגיות, לערבב היטב ולסגור את המכסה.
6
לבשל על אש בינונית- נמוכה כ10 דקות ומידי פעם לערבב.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים