לןגן

פרגיות עם פטריות וערמונים

מאת: Yana Aminov, פורסם: 09/02/2019 | 09:34
פרגיות עם פטריות וערמונים

תקציר המתכון: כמה שזה טעים!!

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. את הפרגיות לנקות היטב ולחתוך לקוביות גדולות

  2. לטגן את הפרגיות ב4 כפות שמן זית בווק או במחבת עד שמתחיל להזהיב, בערך 5-6 דקות ולהוציא לצלחת

  3. בסיר רחב לטגן רצועות בצל ב2 כפות שמן קנולה, להוסיף פטריות חתוכות לרצועות ולטגן כ3 דקות

  4. להוסיף תבלינים, סויה, סילאן ומיץ לימון וחצי כוס מים רותחים

  5. לאחר כדקה להוסיף את הערמונים והפרגיות, לערבב היטב ולסגור את המכסה

  6. לבשל על אש בינונית- נמוכה כ10 דקות ומידי פעם לערבב