ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהתוספות
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
רבע כפית קורקום חצי כפית פפריקה
-
-
-
חופן שמיר קצוץ חופן קוסברה קצוצה
אופן ההכנה
-
1
לטגן עם מעט שמן את הבשר עד שמחליף צבע לשים בצד בנתיים מבשלים את האורז חצי בשול.
-
2
מערבבים את הבשר עם האורז .
-
3
והתבלינים והירק.
-
4
שתי אפשרויות לרכך את הכרוב שיהיה אפשר לעבוד איתו.
-
5
להקפיא לילה ולהוציא למחורת.
-
6
או להרתיח בתוך סיר מים.
-
7
ליפתוח לעלים לשים מילוי לקפל מהצדדים ולגלגל וכל להכין את כל העלין.
-
8
להכין סיר גדול רחב ולהכין את הרוטב.
-
9
בצל קצוץ עגבניות תבלינים ורסק ליפתוח טעמים עם שמן להוסיף כוס .
-
10
מים להרתיח להכניס את כל הכרוב ש.
-
11
שהכנו לבשל כחצי שעה אפשר להכניס.
-
12
לתנור מעט השחמה וצימצום נוזלים.
1
לטגן עם מעט שמן את הבשר עד שמחליף צבע לשים בצד בנתיים מבשלים את האורז חצי בשול.
2
מערבבים את הבשר עם האורז .
3
והתבלינים והירק.
4
שתי אפשרויות לרכך את הכרוב שיהיה אפשר לעבוד איתו.
5
להקפיא לילה ולהוציא למחורת.
6
או להרתיח בתוך סיר מים.
7
ליפתוח לעלים לשים מילוי לקפל מהצדדים ולגלגל וכל להכין את כל העלין.
8
להכין סיר גדול רחב ולהכין את הרוטב.
9
בצל קצוץ עגבניות תבלינים ורסק ליפתוח טעמים עם שמן להוסיף כוס .
10
מים להרתיח להכניס את כל הכרוב ש.
11
שהכנו לבשל כחצי שעה אפשר להכניס.
12
לתנור מעט השחמה וצימצום נוזלים.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים