ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהמאפים
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל
אופן ההכנה
-
1
בצק- קמח מים שמרים מלח סוכר שמן ללוש בוו גיטרה .
-
2
במהירות נמוכה 5 דקות.
-
3
לעטוף בניילון נצמד שעה לתפיחה.
-
4
לטגן עם כף שמן בצל קצוץ לשקיפות להניח בצד לטגן עם כף שמן שום קצוץ .
-
5
להוסיף את הבשר.
-
6
ולפורר עם מזלג להוסיף כף רסק עגבניות ולטגן עד לשינוי הצבע.
-
7
לתבל-מלח פלפל, פפריקה,בהרט ,.
-
8
להוסיף עגבניות מיובשות חתוכות .
-
9
לחלק את הבצק ל-4 .
-
10
לקמח מעט משטח עבודה ולרדד לעיכול.
-
11
להניח על נייר אפייה בתבנית תנור ולאפות בתנור שחומם מראש 190 מעלות.
-
12
לצבע זהוב.
-
13
למרוח מעל מהמלית .
-
14
לפזר צנוברים ולקשט עם פטרוזיליה קצוצה.
1
בצק- קמח מים שמרים מלח סוכר שמן ללוש בוו גיטרה .
2
במהירות נמוכה 5 דקות.
3
לעטוף בניילון נצמד שעה לתפיחה.
4
לטגן עם כף שמן בצל קצוץ לשקיפות להניח בצד לטגן עם כף שמן שום קצוץ .
5
להוסיף את הבשר.
6
ולפורר עם מזלג להוסיף כף רסק עגבניות ולטגן עד לשינוי הצבע.
7
לתבל-מלח פלפל, פפריקה,בהרט ,.
8
להוסיף עגבניות מיובשות חתוכות .
9
לחלק את הבצק ל-4 .
10
לקמח מעט משטח עבודה ולרדד לעיכול.
11
להניח על נייר אפייה בתבנית תנור ולאפות בתנור שחומם מראש 190 מעלות.
12
לצבע זהוב.
13
למרוח מעל מהמלית .
14
לפזר צנוברים ולקשט עם פטרוזיליה קצוצה.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים