לןגן

לחמעג'ון

מאת: דורית אלישע, פורסם: 15/01/2019 | 15:51
לחמעג'ון

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בצק- קמח מים שמרים מלח סוכר שמן ללוש בוו גיטרה

  2. במהירות נמוכה 5 דקות

  3. לעטוף בניילון נצמד שעה לתפיחה

  4. לטגן עם כף שמן בצל קצוץ לשקיפות להניח בצד לטגן עם כף שמן שום קצוץ

  5. להוסיף את הבשר

  6. ולפורר עם מזלג להוסיף כף רסק עגבניות ולטגן עד לשינוי הצבע

  7. לתבל-מלח פלפל, פפריקה,בהרט ,

  8. להוסיף עגבניות מיובשות חתוכות

  9. לחלק את הבצק ל-4

  10. לקמח מעט משטח עבודה ולרדד לעיכול

  11. להניח על נייר אפייה בתבנית תנור ולאפות בתנור שחומם מראש 190 מעלות

  12. לצבע זהוב

  13. למרוח מעל מהמלית

  14. לפזר צנוברים ולקשט עם פטרוזיליה קצוצה