ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהפשטידות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל
אופן ההכנה
-
1
לחמם תנור ל180 מעלות.
-
2
לשטוף היטב ברוקולי ולחתוך לפרחים.
-
3
לבשל במים רותחים עם מעט מלח עד שהברוקולי משנה צבע לירוק עמוק. בערך 5 דקות.
-
4
להעביר את הברוקולי למסננת.
-
5
לערבב את הקמח, ביציים, אבקת אפיה, קוטג', שמנת חמוצה, שמן זית, מלח ופלפל.
-
6
בתבנית מעט משומנת לפזר את פרחי הברוקולי. מעל לשפוך את בלילת הבצק ומעל לפזר גבינה צהובה מגורדת.
-
7
אפות בחום 180 מעלות עד שמזהיב יפה. בערך חצי שעה.
-
8
הערות: ניתן לשנות את הגבינות למה שנמצא בבית.
1
לחמם תנור ל180 מעלות.
2
לשטוף היטב ברוקולי ולחתוך לפרחים.
3
לבשל במים רותחים עם מעט מלח עד שהברוקולי משנה צבע לירוק עמוק. בערך 5 דקות.
4
להעביר את הברוקולי למסננת.
5
לערבב את הקמח, ביציים, אבקת אפיה, קוטג', שמנת חמוצה, שמן זית, מלח ופלפל.
6
בתבנית מעט משומנת לפזר את פרחי הברוקולי. מעל לשפוך את בלילת הבצק ומעל לפזר גבינה צהובה מגורדת.
7
אפות בחום 180 מעלות עד שמזהיב יפה. בערך חצי שעה.
8
הערות: ניתן לשנות את הגבינות למה שנמצא בבית.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים