לןגן

פשטידת ברוקולי

מאת: Shirit Haram, פורסם: 29/12/2018 | 11:27
פשטידת ברוקולי

קטגוריה: פשטידות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לחמם תנור ל180 מעלות

  2. לשטוף היטב ברוקולי ולחתוך לפרחים

  3. לבשל במים רותחים עם מעט מלח עד שהברוקולי משנה צבע לירוק עמוק. בערך 5 דקות

  4. להעביר את הברוקולי למסננת

  5. לערבב את הקמח, ביציים, אבקת אפיה, קוטג', שמנת חמוצה, שמן זית, מלח ופלפל

  6. בתבנית מעט משומנת לפזר את פרחי הברוקולי. מעל לשפוך את בלילת הבצק ומעל לפזר גבינה צהובה מגורדת

  7. אפות בחום 180 מעלות עד שמזהיב יפה. בערך חצי שעה

  8. הערות: ניתן לשנות את הגבינות למה שנמצא בבית