אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכונים של אמהות מבשלות

4,839
צפיות

פרוסות בשר ברוטב אדום

פרוסות בשר ברוטב אדום

פרוסות בשר ברוטב אדום אשששש

  • קטגוריהבשר
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • למטה
אופן ההכנה
  • 1

    פרוסות בשר ברוטב אדום/סיון מלול.


  • 2

    ניקח נתח יפה של בשר מס' 5 מוכשר ומופשר..


  • 3

    נניח אותו על נייר כסף גדול נבריש בשמן זית מלח גס פלפל גרוס ו 3 עלי דפנה ונעטוף🍖סיון מלול🍖 נניח על תבנית ונכניס לאפייה על 150 מעלות ל 3 שעות..


  • 4

    נכניס למקרר ל4 שעות ונפרוס לפרוסות דקות..


  • 5

    במעבד מזון נקצוץ 8 עגבניות אדומות ורכות למחית..


  • 6

    🍖סיון מלול🍖 נטגן בצל גדול קצוץ להזהבה, נוסיף חצי פלפל חריף חתוך לטבעות, 2- גמבות אדומות חתוכות לרצועות ונמשיך בטיגון לעוד מס' דק'..


  • 7

    כעת נוסיף את העגבניות ו- 2 כפות רסק עגבניות....


  • 8

    🍗סיון מלול🍗 נוסיף 2 כוסות מים ונביא לרתיחה נוסיף צרור כוסברה קצוצה וחצי צרור פטרוזיליה קצוצה. נתבל בכף סוכר, מלח,פפריקה, כמון, פלפל גרוס #תבלינים_לפי_הטעם_האישי_שלכם מעל את פרוסות הבשר ונבשל על אש נמוכה עד שהבשר רך כמו חמאה. בהצלחההה שתפו תוצאות .


1

פרוסות בשר ברוטב אדום/סיון מלול.


2

ניקח נתח יפה של בשר מס' 5 מוכשר ומופשר..


3

נניח אותו על נייר כסף גדול נבריש בשמן זית מלח גס פלפל גרוס ו 3 עלי דפנה ונעטוף🍖סיון מלול🍖 נניח על תבנית ונכניס לאפייה על 150 מעלות ל 3 שעות..


4

נכניס למקרר ל4 שעות ונפרוס לפרוסות דקות..


5

במעבד מזון נקצוץ 8 עגבניות אדומות ורכות למחית..


6

🍖סיון מלול🍖 נטגן בצל גדול קצוץ להזהבה, נוסיף חצי פלפל חריף חתוך לטבעות, 2- גמבות אדומות חתוכות לרצועות ונמשיך בטיגון לעוד מס' דק'..


7

כעת נוסיף את העגבניות ו- 2 כפות רסק עגבניות....


8

🍗סיון מלול🍗 נוסיף 2 כוסות מים ונביא לרתיחה נוסיף צרור כוסברה קצוצה וחצי צרור פטרוזיליה קצוצה. נתבל בכף סוכר, מלח,פפריקה, כמון, פלפל גרוס #תבלינים_לפי_הטעם_האישי_שלכם מעל את פרוסות הבשר ונבשל על אש נמוכה עד שהבשר רך כמו חמאה. בהצלחההה שתפו תוצאות .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים