תקציר המתכון: פרוסות בשר ברוטב אדום אשששש
קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל
פרוסות בשר ברוטב אדום/סיון מלול
ניקח נתח יפה של בשר מס' 5 מוכשר ומופשר.
נניח אותו על נייר כסף גדול נבריש בשמן זית מלח גס פלפל גרוס ו 3 עלי דפנה ונעטוף🍖סיון מלול🍖 נניח על תבנית ונכניס לאפייה על 150 מעלות ל 3 שעות.
נכניס למקרר ל4 שעות ונפרוס לפרוסות דקות.
במעבד מזון נקצוץ 8 עגבניות אדומות ורכות למחית.
🍖סיון מלול🍖 נטגן בצל גדול קצוץ להזהבה, נוסיף חצי פלפל חריף חתוך לטבעות, 2- גמבות אדומות חתוכות לרצועות ונמשיך בטיגון לעוד מס' דק'.
כעת נוסיף את העגבניות ו- 2 כפות רסק עגבניות...
🍗סיון מלול🍗 נוסיף 2 כוסות מים ונביא לרתיחה נוסיף צרור כוסברה קצוצה וחצי צרור פטרוזיליה קצוצה. נתבל בכף סוכר, מלח,פפריקה, כמון, פלפל גרוס #תבלינים_לפי_הטעם_האישי_שלכם מעל את פרוסות הבשר ונבשל על אש נמוכה עד שהבשר רך כמו חמאה. בהצלחההה שתפו תוצאות