לןגן

פרוסות בשר ברוטב אדום

מאת: סיון אסולין מלול, פורסם: 21/12/2018 | 15:40
פרוסות בשר ברוטב אדום

תקציר המתכון: פרוסות בשר ברוטב אדום אשששש

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. פרוסות בשר ברוטב אדום/סיון מלול

  2. ניקח נתח יפה של בשר מס' 5 מוכשר ומופשר.

  3. נניח אותו על נייר כסף גדול נבריש בשמן זית מלח גס פלפל גרוס ו 3 עלי דפנה ונעטוף🍖סיון מלול🍖 נניח על תבנית ונכניס לאפייה על 150 מעלות ל 3 שעות.

  4. נכניס למקרר ל4 שעות ונפרוס לפרוסות דקות.

  5. במעבד מזון נקצוץ 8 עגבניות אדומות ורכות למחית.

  6. 🍖סיון מלול🍖 נטגן בצל גדול קצוץ להזהבה, נוסיף חצי פלפל חריף חתוך לטבעות, 2- גמבות אדומות חתוכות לרצועות ונמשיך בטיגון לעוד מס' דק'.

  7. כעת נוסיף את העגבניות ו- 2 כפות רסק עגבניות...

  8. 🍗סיון מלול🍗 נוסיף 2 כוסות מים ונביא לרתיחה נוסיף צרור כוסברה קצוצה וחצי צרור פטרוזיליה קצוצה. נתבל בכף סוכר, מלח,פפריקה, כמון, פלפל גרוס #תבלינים_לפי_הטעם_האישי_שלכם מעל את פרוסות הבשר ונבשל על אש נמוכה עד שהבשר רך כמו חמאה. בהצלחההה שתפו תוצאות