ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהסלטים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
-
2 פילה סלמון חתוך לקוביות
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
1)שמים על הפרוסות חצילים.
-
2
מלח לכמה שעות שוטפים אותם ומייבשים .
-
3
2)בקערה שמים.
-
4
2 כוסות פירורי לחם עם כף וחצי תבלין פילדלפיה וכף כוסברה יבשה ומערבבים.
-
5
3) טובלים את פרוסות החצילים בביצה .
-
6
בקערה נפרדת שמים את בפירורי לחם מניחים את הפרוסות חצילים ומנערים בלי לגעת בידיים מטגנים בשמן עמוק מצד לצד עד להזהבה.
-
7
4) שמים בקערה קמח ומניחים את הקוביות דגי סלומון ולנער את הקערה עד לציפוי מלא .
-
8
5)בקערה נפרדת שמים ביצה טרופה ומניחים את הקוביות דגי סלומון ולנער.
-
9
6) בקערה נפרדת שופכים את בפירורי לחם .
-
10
מניחים את הקוביות דגי סלומון ולנער עד לציפוי מלא ומטגנים בשמן עמוק ואפשר להגיש עם רוטב צ'ילי בתאבון 😋😋.
1
1)שמים על הפרוסות חצילים.
2
מלח לכמה שעות שוטפים אותם ומייבשים .
3
2)בקערה שמים.
4
2 כוסות פירורי לחם עם כף וחצי תבלין פילדלפיה וכף כוסברה יבשה ומערבבים.
5
3) טובלים את פרוסות החצילים בביצה .
6
בקערה נפרדת שמים את בפירורי לחם מניחים את הפרוסות חצילים ומנערים בלי לגעת בידיים מטגנים בשמן עמוק מצד לצד עד להזהבה.
7
4) שמים בקערה קמח ומניחים את הקוביות דגי סלומון ולנער את הקערה עד לציפוי מלא .
8
5)בקערה נפרדת שמים ביצה טרופה ומניחים את הקוביות דגי סלומון ולנער.
9
6) בקערה נפרדת שופכים את בפירורי לחם .
10
מניחים את הקוביות דגי סלומון ולנער עד לציפוי מלא ומטגנים בשמן עמוק ואפשר להגיש עם רוטב צ'ילי בתאבון 😋😋.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים