לןגן

פרוסות חצילים וקוביות דג סלומון מטוגנים בפירורי לחם מעורב בתבלין פילדלפיה וכוסברה יבשה

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 20/12/2018 | 12:06
פרוסות חצילים וקוביות דג סלומון מטוגנים בפירורי לחם מעורב בתבלין פילדלפיה וכוסברה יבשה

תקציר המתכון: טעים

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 1)שמים על הפרוסות חצילים

  2. מלח לכמה שעות שוטפים אותם ומייבשים

  3. 2)בקערה שמים

  4. 2 כוסות פירורי לחם עם כף וחצי תבלין פילדלפיה וכף כוסברה יבשה ומערבבים

  5. 3) טובלים את פרוסות החצילים בביצה

  6. בקערה נפרדת שמים את בפירורי לחם מניחים את הפרוסות חצילים ומנערים בלי לגעת בידיים מטגנים בשמן עמוק מצד לצד עד להזהבה

  7. 4) שמים בקערה קמח ומניחים את הקוביות דגי סלומון ולנער את הקערה עד לציפוי מלא

  8. 5)בקערה נפרדת שמים ביצה טרופה ומניחים את הקוביות דגי סלומון ולנער

  9. 6) בקערה נפרדת שופכים את בפירורי לחם

  10. מניחים את הקוביות דגי סלומון ולנער עד לציפוי מלא ומטגנים בשמן עמוק ואפשר להגיש עם רוטב צ'ילי בתאבון 😋😋