ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהתבשילים
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
זיתים סורים (אני קונה כמו שהם ומגלנעת בעצמי)
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
את הזיתים מגלענים אחרי זה שוטפים טוב טוב ומשרים במים חמים עם לימון..
-
2
מרסקים את העגבניות שמים בסיר,.
-
3
מוסיפים שום, פלפל חריף ואת העוף או הבשר,.
-
4
מתבלים בכורכום, פפריקה ומרק עוף..
-
5
מלח שמים רק בסוף אחרי שטועמים כי הזיתים מלוחים כבר..
-
6
מוסיפים מים חמים בערך כוס, מבשלים בערך 10 דק.
-
7
ואז מוסיפים את הזיתים מערבבים בעדינות על אש נמוכה..
1
את הזיתים מגלענים אחרי זה שוטפים טוב טוב ומשרים במים חמים עם לימון..
2
מרסקים את העגבניות שמים בסיר,.
3
מוסיפים שום, פלפל חריף ואת העוף או הבשר,.
4
מתבלים בכורכום, פפריקה ומרק עוף..
5
מלח שמים רק בסוף אחרי שטועמים כי הזיתים מלוחים כבר..
6
מוסיפים מים חמים בערך כוס, מבשלים בערך 10 דק.
7
ואז מוסיפים את הזיתים מערבבים בעדינות על אש נמוכה..
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים