ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהמרקים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
אופן ההכנה
-
1
חותכת בצל לריבועים מטגנת עם שמן זית עד שמזהיב. .
-
2
מוסיפים סלרי חתוך לקוביות וריבועים של גזר מטגנת יחד כמה דקות. .
-
3
מוסיפים כפית שטוחה כמון, חצי כף כורכום, מעט מלח, מעט מרק עוף, חצי כפית פלפל שחור. לערבב טוב, להוסיף כוס מים ולתת למים להצטמצם. .
-
4
למלא את הסיר מים 3/4 בערך ולתת לרתוח. .
-
5
אחרי רתיחה מוסיפים את העדשים בערך ספל גדולה ולתת לרתוח עשרים דקות. .
-
6
מוסיפים תפוח אדמה חתוכים לקוביות וממשיכה את הבישול לעוד 3/4שעה. .
-
7
בעשר הדקות האחרונות מוסיפים אטריות דקות. .
-
8
טועמת אם חסר תיבול מוסיפים. .
1
חותכת בצל לריבועים מטגנת עם שמן זית עד שמזהיב. .
2
מוסיפים סלרי חתוך לקוביות וריבועים של גזר מטגנת יחד כמה דקות. .
3
מוסיפים כפית שטוחה כמון, חצי כף כורכום, מעט מלח, מעט מרק עוף, חצי כפית פלפל שחור. לערבב טוב, להוסיף כוס מים ולתת למים להצטמצם. .
4
למלא את הסיר מים 3/4 בערך ולתת לרתוח. .
5
אחרי רתיחה מוסיפים את העדשים בערך ספל גדולה ולתת לרתוח עשרים דקות. .
6
מוסיפים תפוח אדמה חתוכים לקוביות וממשיכה את הבישול לעוד 3/4שעה. .
7
בעשר הדקות האחרונות מוסיפים אטריות דקות. .
8
טועמת אם חסר תיבול מוסיפים. .
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים