לןגן

מרק עדשים

מאת: מיטל ברסטוביצקי, פורסם: 09/12/2018 | 21:58
מרק עדשים

קטגוריה: מרקים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. חותכת בצל לריבועים מטגנת עם שמן זית עד שמזהיב.

  2. מוסיפים סלרי חתוך לקוביות וריבועים של גזר מטגנת יחד כמה דקות.

  3. מוסיפים כפית שטוחה כמון, חצי כף כורכום, מעט מלח, מעט מרק עוף, חצי כפית פלפל שחור. לערבב טוב, להוסיף כוס מים ולתת למים להצטמצם.

  4. למלא את הסיר מים 3/4 בערך ולתת לרתוח.

  5. אחרי רתיחה מוסיפים את העדשים בערך ספל גדולה ולתת לרתוח עשרים דקות.

  6. מוסיפים תפוח אדמה חתוכים לקוביות וממשיכה את הבישול לעוד 3/4שעה.

  7. בעשר הדקות האחרונות מוסיפים אטריות דקות.

  8. טועמת אם חסר תיבול מוסיפים.