ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהדגים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
אופן ההכנה
-
1
להשרות את הדג עם מיץ לימון ומלח לפחות שעה.
-
2
לשטוף ולסנן..
-
3
לצרוב במעט שמן זית על מחבת משני הצדדים. .
-
4
לשים על נייר אפייה מעט שמן זית ולהניח את הדגים מעל. .
-
5
ליצוק עם כפית מהמרינדה על הפילה, לפזר מלח ופלפל ולהכניס לתנור שחומם מראש על 180-190 מעלות ל 8-10 דקות..
-
6
באמצע להרטיב את הדג עם השמן שיש בתבנית..
1
להשרות את הדג עם מיץ לימון ומלח לפחות שעה.
2
לשטוף ולסנן..
3
לצרוב במעט שמן זית על מחבת משני הצדדים. .
4
לשים על נייר אפייה מעט שמן זית ולהניח את הדגים מעל. .
5
ליצוק עם כפית מהמרינדה על הפילה, לפזר מלח ופלפל ולהכניס לתנור שחומם מראש על 180-190 מעלות ל 8-10 דקות..
6
באמצע להרטיב את הדג עם השמן שיש בתבנית..
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים