לןגן

פילה סלומון בחרדל ודבש

מאת: מורן תורג׳מן, פורסם: 07/12/2018 | 19:06
פילה סלומון בחרדל ודבש

תקציר המתכון: פילה עסיסי ביותר עם המרינדה המושלמת!!!

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

למרינדה

אופן הכנה

  1. להשרות את הדג עם מיץ לימון ומלח לפחות שעה

  2. לשטוף ולסנן.

  3. לצרוב במעט שמן זית על מחבת משני הצדדים.

  4. לשים על נייר אפייה מעט שמן זית ולהניח את הדגים מעל.

  5. ליצוק עם כפית מהמרינדה על הפילה, לפזר מלח ופלפל ולהכניס לתנור שחומם מראש על 180-190 מעלות ל 8-10 דקות.

  6. באמצע להרטיב את הדג עם השמן שיש בתבנית.