ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהעוגות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: בינוני
אופן ההכנה
-
1
במיקסר מעבדים קמח, שקדים טחונים, חמאה, מלח ואבקת סוכר.
-
2
מוסיפים את הביצה ומעבדי עוד קצת.
-
3
מכניסים למקרר לשעה.
-
4
מוציאים מהמקרר ומרדדים וחותכים לפי הצורה שרוצים (אותיות, צורות וכו׳).
-
5
מחממים תנור ל180 מעלות ואופים עד שמשחים בצדדים (כ10 דקות).
-
6
להקציף מעט את המסקרפונה לריכוך ולהוסיף את תמצית הוניל ואת הסוכר ולהקציף עוד קצת.
-
7
להוסיף את השמנת להקצפה ולהקציף לקצפת יציבה.
-
8
בעזרת צנתר לזלף על העוגה ולהוסיף פירות/שוקולדים/ממתקים.
-
9
*על פירות מומלץ למרוח נפאז׳/מירואר .
1
במיקסר מעבדים קמח, שקדים טחונים, חמאה, מלח ואבקת סוכר.
2
מוסיפים את הביצה ומעבדי עוד קצת.
3
מכניסים למקרר לשעה.
4
מוציאים מהמקרר ומרדדים וחותכים לפי הצורה שרוצים (אותיות, צורות וכו׳).
5
מחממים תנור ל180 מעלות ואופים עד שמשחים בצדדים (כ10 דקות).
6
להקציף מעט את המסקרפונה לריכוך ולהוסיף את תמצית הוניל ואת הסוכר ולהקציף עוד קצת.
7
להוסיף את השמנת להקצפה ולהקציף לקצפת יציבה.
8
בעזרת צנתר לזלף על העוגה ולהוסיף פירות/שוקולדים/ממתקים.
9
*על פירות מומלץ למרוח נפאז׳/מירואר .
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים