ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהתבשילים
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל
אופן ההכנה
-
1
להשרות את הפרגיות ב- 2 כפות סילאן, רבע כוס רוטב סויה, רבע כוס צ'ילי שום, מלח, פלפל להניח במקרר חצי שעה לפחות.
-
2
את הפלפלים הצבעוניים לקלות על הגז להשיל קליפה ולחתוך לרצועות .
-
3
גזר לחתוך לרצועות דקות .
-
4
בצל סגול חתוך לרצועות .
-
5
לחמם ווק עם כף שמן וכף סויה ולטגן את הבצל לשקיפות להקפיץ כל ירק בנפרד להניח בצד.
-
6
להקפיץ את הפרגיות עד, לבישול מלא .
-
7
להוסיף את הירקות לווק.
-
8
לעוד 2 דקות בישול.
-
9
לקשט בהגשה עם בצל ירוק וקשיו קלוי. .
1
להשרות את הפרגיות ב- 2 כפות סילאן, רבע כוס רוטב סויה, רבע כוס צ'ילי שום, מלח, פלפל להניח במקרר חצי שעה לפחות.
2
את הפלפלים הצבעוניים לקלות על הגז להשיל קליפה ולחתוך לרצועות .
3
גזר לחתוך לרצועות דקות .
4
בצל סגול חתוך לרצועות .
5
לחמם ווק עם כף שמן וכף סויה ולטגן את הבצל לשקיפות להקפיץ כל ירק בנפרד להניח בצד.
6
להקפיץ את הפרגיות עד, לבישול מלא .
7
להוסיף את הירקות לווק.
8
לעוד 2 דקות בישול.
9
לקשט בהגשה עם בצל ירוק וקשיו קלוי. .
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים