לןגן

פרגיות עם ירקות מוקפצים ונודלס

מאת: דורית אלישע, פורסם: 18/11/2018 | 15:52
פרגיות עם ירקות מוקפצים ונודלס

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להשרות את הפרגיות ב- 2 כפות סילאן, רבע כוס רוטב סויה, רבע כוס צ'ילי שום, מלח, פלפל להניח במקרר חצי שעה לפחות

  2. את הפלפלים הצבעוניים לקלות על הגז להשיל קליפה ולחתוך לרצועות

  3. גזר לחתוך לרצועות דקות

  4. בצל סגול חתוך לרצועות

  5. לחמם ווק עם כף שמן וכף סויה ולטגן את הבצל לשקיפות להקפיץ כל ירק בנפרד להניח בצד

  6. להקפיץ את הפרגיות עד, לבישול מלא

  7. להוסיף את הירקות לווק

  8. לעוד 2 דקות בישול

  9. לקשט בהגשה עם בצל ירוק וקשיו קלוי.