ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהפשטידות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
-
בצל סגול/לבן חתוך לקוביות ומטוגן קלות
-
-
-
-
(ניתן להוסיף [ולהשמיט] כל ירק שרק רוצים, למשל בטטה, קישואים, פטריות וכו׳)
-
-
-
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
לגרד את הירקות ולסחוט את הנוזלים שלהם.
-
2
לערבב את כל המצרכים ולשמן תבנית (אני השתמשתי בתבנית סיליקון קוגלהוף).
-
3
לשפוך את הבלילה לבפנים ולהכניס לתנור על 180 מעלות למשך 45-50 דקות.
1
לגרד את הירקות ולסחוט את הנוזלים שלהם.
2
לערבב את כל המצרכים ולשמן תבנית (אני השתמשתי בתבנית סיליקון קוגלהוף).
3
לשפוך את הבלילה לבפנים ולהכניס לתנור על 180 מעלות למשך 45-50 דקות.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים