פשטידת ירקות וגבינה
מאת: לורין אסולין, פורסם: 12/11/2018 | 22:10
תקציר המתכון:
המתכון של ניקי ב עם שינויים קלים 😊
קטגוריה: פשטידות,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר חלבי,
דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
3 גזרים
-
2 תפוחי אדמה
-
בצל סגול/לבן חתוך לקוביות ומטוגן קלות
-
כוסברה/פטרוזיליה קצוצה
-
תירס
-
שום כתוש אחד
-
(ניתן להוסיף [ולהשמיט] כל ירק שרק רוצים, למשל בטטה, קישואים, פטריות וכו׳)
-
3 ביצים
-
חצי קופסת קוטג׳
-
4 כפות שמן
-
3/4 כוס קמח
-
כפית אבקת אפייה
-
כפית מלח
-
פלפל שחור
-
מעט אגוז מוסקט
אופן הכנה
-
לגרד את הירקות ולסחוט את הנוזלים שלהם
-
לערבב את כל המצרכים ולשמן תבנית (אני השתמשתי בתבנית סיליקון קוגלהוף)
-
לשפוך את הבלילה לבפנים ולהכניס לתנור על 180 מעלות למשך 45-50 דקות