לןגן

פשטידת ירקות וגבינה

מאת: לורין אסולין, פורסם: 12/11/2018 | 22:10
פשטידת ירקות וגבינה

תקציר המתכון: המתכון של ניקי ב עם שינויים קלים 😊

קטגוריה: פשטידות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לגרד את הירקות ולסחוט את הנוזלים שלהם

  2. לערבב את כל המצרכים ולשמן תבנית (אני השתמשתי בתבנית סיליקון קוגלהוף)

  3. לשפוך את הבלילה לבפנים ולהכניס לתנור על 180 מעלות למשך 45-50 דקות