ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהאורז סוגת
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
2 כוסות אורז פרסי קלאסי של סוגת
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
להכנת האורז-2 כוסות אורז פרסי קלאסי של סוגת .
-
2
המתכון בשיתוף סוגת .
-
3
3 כוסות מים .
-
4
כפית מלח .
-
5
3 כפות שמן .
-
6
לתת רתיחה להנמיך ללהבה בינונית 15-17 דקות .
-
7
לבולונז-במחבת עם כף שמן לטגן את הבצלים הקצוצים לשקיפות להוסיף 2 שיני שום קצוץ .
-
8
2 גזרים מגורדים גס .
-
9
2 גמבות חתוכות לקוביות קטנות .
-
10
לטגן 10-15 דקות לריכוך הירקות ולהניח בצד.
-
11
עם כף שמן לטגן את הבשר טחון לפורר עם מזלג עד לשינוי הצבע .
-
12
להוסיף 2 עגבניות חתוכות לקוביות קטנות .
-
13
חצי צרור שמיר קצוץ .
-
14
ואת הבצל הגמבה והגזר .
-
15
לתבל- מעט מלח, קורט פלפל שחור, קורט בהרט .
-
16
כפית כורכום ולבשל עוד 10 דקות .
-
17
להוסיף לסיר האורז שבישלנו ולערבב עם מזלג. .
1
להכנת האורז-2 כוסות אורז פרסי קלאסי של סוגת .
2
המתכון בשיתוף סוגת .
3
3 כוסות מים .
4
כפית מלח .
5
3 כפות שמן .
6
לתת רתיחה להנמיך ללהבה בינונית 15-17 דקות .
7
לבולונז-במחבת עם כף שמן לטגן את הבצלים הקצוצים לשקיפות להוסיף 2 שיני שום קצוץ .
8
2 גזרים מגורדים גס .
9
2 גמבות חתוכות לקוביות קטנות .
10
לטגן 10-15 דקות לריכוך הירקות ולהניח בצד.
11
עם כף שמן לטגן את הבשר טחון לפורר עם מזלג עד לשינוי הצבע .
12
להוסיף 2 עגבניות חתוכות לקוביות קטנות .
13
חצי צרור שמיר קצוץ .
14
ואת הבצל הגמבה והגזר .
15
לתבל- מעט מלח, קורט פלפל שחור, קורט בהרט .
16
כפית כורכום ולבשל עוד 10 דקות .
17
להוסיף לסיר האורז שבישלנו ולערבב עם מזלג. .
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים