לןגן

אורז בולונז

מאת: דורית אלישע, פורסם: 12/11/2018 | 09:21
אורז בולונז

תקציר המתכון: מנה טעימה ומזינה ב-20 דקות עבודה

קטגוריה: אורז סוגת, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להכנת האורז-2 כוסות אורז פרסי קלאסי של סוגת

  2. המתכון בשיתוף סוגת

  3. 3 כוסות מים

  4. כפית מלח

  5. 3 כפות שמן

  6. לתת רתיחה להנמיך ללהבה בינונית 15-17 דקות

  7. לבולונז-במחבת עם כף שמן לטגן את הבצלים הקצוצים לשקיפות להוסיף 2 שיני שום קצוץ

  8. 2 גזרים מגורדים גס

  9. 2 גמבות חתוכות לקוביות קטנות

  10. לטגן 10-15 דקות לריכוך הירקות ולהניח בצד

  11. עם כף שמן לטגן את הבשר טחון לפורר עם מזלג עד לשינוי הצבע

  12. להוסיף 2 עגבניות חתוכות לקוביות קטנות

  13. חצי צרור שמיר קצוץ

  14. ואת הבצל הגמבה והגזר

  15. לתבל- מעט מלח, קורט פלפל שחור, קורט בהרט

  16. כפית כורכום ולבשל עוד 10 דקות

  17. להוסיף לסיר האורז שבישלנו ולערבב עם מזלג.