ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהבשר
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל
אופן ההכנה
-
1
לשלוק את הבשר בסיר לחץ עם עלי דפנה ופילפל אנגלי .
-
2
לקרר עדיף לילה .
-
3
לפרוס .
-
4
לרוטב .
-
5
לטגן בצל כשמשחים להוסיף שומר .
-
6
לטגן עוד מספר דקות .
-
7
להוסיף תבלינים .
-
8
לסדר את הבשר כמו קלפים .
-
9
למזוג את מי הבשר ששמרנו בצד .
-
10
להוסיף את הבטטה קסביה .
-
11
להביא לרתיחה ולהנמיך .
-
12
לבשל עד שהבשר רך .
-
13
לפזר חופן כרפס וכוסברה קצוצים מעל .
1
לשלוק את הבשר בסיר לחץ עם עלי דפנה ופילפל אנגלי .
2
לקרר עדיף לילה .
3
לפרוס .
4
לרוטב .
5
לטגן בצל כשמשחים להוסיף שומר .
6
לטגן עוד מספר דקות .
7
להוסיף תבלינים .
8
לסדר את הבשר כמו קלפים .
9
למזוג את מי הבשר ששמרנו בצד .
10
להוסיף את הבטטה קסביה .
11
להביא לרתיחה ולהנמיך .
12
לבשל עד שהבשר רך .
13
לפזר חופן כרפס וכוסברה קצוצים מעל .
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים