לןגן

פרוסות בשר מספר 5 עם שומר ובטטה קסביה

מאת: ציפורה דרור, פורסם: 08/11/2018 | 19:12
פרוסות בשר מספר 5 עם שומר ובטטה קסביה

תקציר המתכון: מתכון קל וטעים מאודדד

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לשלוק את הבשר בסיר לחץ עם עלי דפנה ופילפל אנגלי

  2. לקרר עדיף לילה

  3. לפרוס

  4. לרוטב

  5. לטגן בצל כשמשחים להוסיף שומר

  6. לטגן עוד מספר דקות

  7. להוסיף תבלינים

  8. לסדר את הבשר כמו קלפים

  9. למזוג את מי הבשר ששמרנו בצד

  10. להוסיף את הבטטה קסביה

  11. להביא לרתיחה ולהנמיך

  12. לבשל עד שהבשר רך

  13. לפזר חופן כרפס וכוסברה קצוצים מעל