ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהעוגיות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל
אופן ההכנה
-
1
במעבד מזון חמאה קרה חתוכה לקוביות .
-
2
קמח, אבקת סוכר, תמצית וניל, 4 כפות חלב.
-
3
על משטח מקומח לעבד לבצק חלק.
-
4
לעטוף בניילון נצמד שעה במקרר .
-
5
לרדד על נייר אפייה מקומח ליצור צורות .
-
6
על מחצית מהעוגיות ליצור עיגול במרכז בעזרת צנתר זילוף.
-
7
לאפות בתנור שחומם 170 מעלות 10-12 דקות לצבע זהוב בהיר ולצנן.
-
8
למרוח ריבה על העוגיה השלמה ולהניח מעל את העוגיה עם החור. .
-
9
לבזוק אבקת סוכר. .
1
במעבד מזון חמאה קרה חתוכה לקוביות .
2
קמח, אבקת סוכר, תמצית וניל, 4 כפות חלב.
3
על משטח מקומח לעבד לבצק חלק.
4
לעטוף בניילון נצמד שעה במקרר .
5
לרדד על נייר אפייה מקומח ליצור צורות .
6
על מחצית מהעוגיות ליצור עיגול במרכז בעזרת צנתר זילוף.
7
לאפות בתנור שחומם 170 מעלות 10-12 דקות לצבע זהוב בהיר ולצנן.
8
למרוח ריבה על העוגיה השלמה ולהניח מעל את העוגיה עם החור. .
9
לבזוק אבקת סוכר. .
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים