ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהתוספות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
אופן ההכנה
-
1
לקלף את תפוחי האדמה ולחתוך למקלות. .
-
2
להניח בקערה עם מים וקרח למשך 10 דקות, לסנן מנוזלים ולייבש את תפו״א. .
-
3
לחמם שמן עמוק בסיר ולטגן. .
-
4
להוציא לנייר סופג ולפזר מלח. .
1
לקלף את תפוחי האדמה ולחתוך למקלות. .
2
להניח בקערה עם מים וקרח למשך 10 דקות, לסנן מנוזלים ולייבש את תפו״א. .
3
לחמם שמן עמוק בסיר ולטגן. .
4
להוציא לנייר סופג ולפזר מלח. .
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים