ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהעוגיות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל מאוד
אופן ההכנה
-
1
.
-
2
1) שמים בקערה את ביצים והסופר וללא מיקסר מערבבים .
-
3
2) מוסיפים את הקמח מלח אבקת אפייה .
-
4
גרידת לימון וחמאה מומסת.
-
5
3) מערבבים היטב עד שאין גושים מכניסים לשקית זילוף .
-
6
4) משמנים את התבנית סיליקון בחמאה ומפזרים קמח ומנערים את התבנית וזורקים את הקמח המיותר.
-
7
5) אופים בתנור טורבו שחומם מראש ל210 מעלות כ 10 דקות ולאחר מכן מורידים את החום ל 190 לעוד 8 עד 10 דקות .
-
8
מחלצים ואפשר להגיש אחרי שזה מתקרר .
-
9
שומרים בקופסה אטומה עד שבוע.
1
.
2
1) שמים בקערה את ביצים והסופר וללא מיקסר מערבבים .
3
2) מוסיפים את הקמח מלח אבקת אפייה .
4
גרידת לימון וחמאה מומסת.
5
3) מערבבים היטב עד שאין גושים מכניסים לשקית זילוף .
6
4) משמנים את התבנית סיליקון בחמאה ומפזרים קמח ומנערים את התבנית וזורקים את הקמח המיותר.
7
5) אופים בתנור טורבו שחומם מראש ל210 מעלות כ 10 דקות ולאחר מכן מורידים את החום ל 190 לעוד 8 עד 10 דקות .
8
מחלצים ואפשר להגיש אחרי שזה מתקרר .
9
שומרים בקופסה אטומה עד שבוע.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים