אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכונים של אמהות מבשלות

913
צפיות

פאי תפוחים אישי עם מרנג

המתכון של
פאי תפוחים אישי עם מרנג

  • קטגוריהקינוחים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • לבצק פריך
  • 3 כוסות קמח
  • 1 ביצה
  • 1 כף סוכר
  • 1 מחמאה
  • גרידת תפוז או לימון
  • רבע כוס מיץ תפוזים
  • למילוי תפוחים
  • 4 תפוחים חתוכים לקוביות
  • 2 כפות אבקת סוכר
  • כפית קינמון
  • למרנג
  • 4 חלבונים
  • כוס סוכר
אופן ההכנה
  • 1

    מערבבים יחד את כל החומרים של הבצק. משטחים וקורצים עיגולים. מניחים בשקעי סיליקון אישיים..


  • 2

    אופים תחילה כ 10 דקות בתנור שחומם מראש ב 180 מעלות..


  • 3

    שכבת התפוחים :.


  • 4

    על להבה נמוכה מבשלים את התפוחים עם הסוכר והקינמון עד שמתרככים..


  • 5

    יוצקים לכל תבנית אישית את התפוחים מעל הבצק הפריך..


  • 6

    אופים כ 20 דקות..


  • 7

    שכבת המרנג:.


  • 8

    מקציפים את החלבונים עם הסוכר, מזלפים מעל הפיא. מכניסים לתנור להשחמה קצרצרה..


  • 9

    חשוב מאוד: המרנג משחים כמעט מיד..


  • 10

    באהבה ♥️.


1

מערבבים יחד את כל החומרים של הבצק. משטחים וקורצים עיגולים. מניחים בשקעי סיליקון אישיים..


2

אופים תחילה כ 10 דקות בתנור שחומם מראש ב 180 מעלות..


3

שכבת התפוחים :.


4

על להבה נמוכה מבשלים את התפוחים עם הסוכר והקינמון עד שמתרככים..


5

יוצקים לכל תבנית אישית את התפוחים מעל הבצק הפריך..


6

אופים כ 20 דקות..


7

שכבת המרנג:.


8

מקציפים את החלבונים עם הסוכר, מזלפים מעל הפיא. מכניסים לתנור להשחמה קצרצרה..


9

חשוב מאוד: המרנג משחים כמעט מיד..


10

באהבה ♥️.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים