קטגוריה: קינוחים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני
מערבבים יחד את כל החומרים של הבצק. משטחים וקורצים עיגולים. מניחים בשקעי סיליקון אישיים.
אופים תחילה כ 10 דקות בתנור שחומם מראש ב 180 מעלות.
שכבת התפוחים :
על להבה נמוכה מבשלים את התפוחים עם הסוכר והקינמון עד שמתרככים.
יוצקים לכל תבנית אישית את התפוחים מעל הבצק הפריך.
אופים כ 20 דקות.
שכבת המרנג:
מקציפים את החלבונים עם הסוכר, מזלפים מעל הפיא. מכניסים לתנור להשחמה קצרצרה.
חשוב מאוד: המרנג משחים כמעט מיד.
באהבה ♥️