לןגן

פאי תפוחים אישי עם מרנג

מאת: Merav Vaknin, פורסם: 24/09/2018 | 20:54
פאי תפוחים אישי עם מרנג

קטגוריה: קינוחים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

לבצק פריך

למילוי תפוחים

למרנג

אופן הכנה

  1. מערבבים יחד את כל החומרים של הבצק. משטחים וקורצים עיגולים. מניחים בשקעי סיליקון אישיים.

  2. אופים תחילה כ 10 דקות בתנור שחומם מראש ב 180 מעלות.

  3. שכבת התפוחים :

  4. על להבה נמוכה מבשלים את התפוחים עם הסוכר והקינמון עד שמתרככים.

  5. יוצקים לכל תבנית אישית את התפוחים מעל הבצק הפריך.

  6. אופים כ 20 דקות.

  7. שכבת המרנג:

  8. מקציפים את החלבונים עם הסוכר, מזלפים מעל הפיא. מכניסים לתנור להשחמה קצרצרה.

  9. חשוב מאוד: המרנג משחים כמעט מיד.

  10. באהבה ♥️