אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכונים של אמהות מבשלות

2,298
צפיות

עוגיות פיצוחים

המתכון של
עוגיות פיצוחים

לניצול חלבונים. והתודה ללאה וינטרוב.

  • קטגוריהעוגיות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • 2 חלבונים
  • 1/4 כוס סוכר (לבן או חום)
  • שקית סוכר וניל (לא חובה)
  • 400 גרם פיצוחים לא קלויים לבחירה (רצוי לערבב)
  • שומשום
  • גרעיני דלעת
  • גרעיני חמניה
  • קשיו
  • פיסטוקים
  • שקדים מולבנים פרוסים או ''גפרורים''
אופן ההכנה
  • 1

    מערבבים יחד חלבון וסוכר (כולל הוניל)..


  • 2

    מוסיפים את הפיצוחים ומערבבים..


  • 3

    מסדרים בתבנית את העוגיות עם כפית (ניתן גם להשתמש ב''פורמה'' עגולה לצורה אסטטית)..


  • 4

    אופים בחום של 165 מעלות במשך 25 דקות. .


  • 5

    לא לגעת העוגיות כשיוצאות מהתנור אלא רק אחרי שמתקררות..


  • 6

    אם אוהבים עוגיות יותר פריכות, ניתן לאחר הקירור לאפות שוב..


1

מערבבים יחד חלבון וסוכר (כולל הוניל)..


2

מוסיפים את הפיצוחים ומערבבים..


3

מסדרים בתבנית את העוגיות עם כפית (ניתן גם להשתמש ב''פורמה'' עגולה לצורה אסטטית)..


4

אופים בחום של 165 מעלות במשך 25 דקות. .


5

לא לגעת העוגיות כשיוצאות מהתנור אלא רק אחרי שמתקררות..


6

אם אוהבים עוגיות יותר פריכות, ניתן לאחר הקירור לאפות שוב..


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים