ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהעוגיות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
-
1/4 כוס סוכר (לבן או חום)
-
-
400 גרם פיצוחים לא קלויים לבחירה (רצוי לערבב)
-
-
-
-
-
-
שקדים מולבנים פרוסים או ''גפרורים''
אופן ההכנה
-
1
מערבבים יחד חלבון וסוכר (כולל הוניל)..
-
2
מוסיפים את הפיצוחים ומערבבים..
-
3
מסדרים בתבנית את העוגיות עם כפית (ניתן גם להשתמש ב''פורמה'' עגולה לצורה אסטטית)..
-
4
אופים בחום של 165 מעלות במשך 25 דקות. .
-
5
לא לגעת העוגיות כשיוצאות מהתנור אלא רק אחרי שמתקררות..
-
6
אם אוהבים עוגיות יותר פריכות, ניתן לאחר הקירור לאפות שוב..
1
מערבבים יחד חלבון וסוכר (כולל הוניל)..
2
מוסיפים את הפיצוחים ומערבבים..
3
מסדרים בתבנית את העוגיות עם כפית (ניתן גם להשתמש ב''פורמה'' עגולה לצורה אסטטית)..
4
אופים בחום של 165 מעלות במשך 25 דקות. .
5
לא לגעת העוגיות כשיוצאות מהתנור אלא רק אחרי שמתקררות..
6
אם אוהבים עוגיות יותר פריכות, ניתן לאחר הקירור לאפות שוב..
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים