תקציר המתכון: לניצול חלבונים. והתודה ללאה וינטרוב.
קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד
מערבבים יחד חלבון וסוכר (כולל הוניל).
מוסיפים את הפיצוחים ומערבבים.
מסדרים בתבנית את העוגיות עם כפית (ניתן גם להשתמש ב''פורמה'' עגולה לצורה אסטטית).
אופים בחום של 165 מעלות במשך 25 דקות.
לא לגעת העוגיות כשיוצאות מהתנור אלא רק אחרי שמתקררות.
אם אוהבים עוגיות יותר פריכות, ניתן לאחר הקירור לאפות שוב.