הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמה
מרק גידים עם חומוס/שעועית ובשר בבישול ארוך על הפלטה
בסיר קטן להרתיח מס' דקות את פרוסות הרגל ולשפוך..
בסיר עמוק לטגן את הבצל והבשר עם שני כפות של שמן, לתבל להוסיף את הרגל/ גידים. להוסיף כליטר מים רותחים ואת הקטניות המושרות. להביא לרתיחה לאסוף את הקצף שנוצר.
להוסיף את תפוח"א לטעום ולתקן טעמים ולשים על הפלטה..
*את הבשר לחתוך לחתיכות גדולות.