הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהשושני קצף פרווה מתכון שגיליתי ב'ספר' המתכונים המופלא של אמא שזו בעצם מחברת ישנה ישנה ובלוייה אבל מפתיעה!
את חומרי הבצק ללוש יחד לבצק אחיד ליצור שלוש-ארבע כדורים, לרדד לעלה, למלא בקצף, לגלגל לאורך ולחתוך לעיגולים שווים .
את חומרי המילוי להקציף ביחד לקצף אחיד. אני חילקתי את המילוי לשתי קעריות ובאחד מהם הוספתי קוקוס וזה יצא טעים מאוד! מומלץ לנסות!!!.
אפשר למלא גם בשוקולד/ממר תמרים ובעצם בכל ממרח שאוהבים הבצק כל כך מוצלח שמתאים לכל סוגי המילויים.
לאפות על 180 מעלות בערך 40 דקות עד שהבצק מזהיב וגם המילוי.