לןגן

שושני קצף (פרווה אבל מעולה בדיוק כמו החלבי!)

מאת: דורין ראי, פורסם: 19/03/2015 | 21:09
שושני קצף (פרווה אבל מעולה בדיוק כמו החלבי!)

תקציר המתכון: שושני קצף פרווה מתכון שגיליתי ב'ספר' המתכונים המופלא של אמא שזו בעצם מחברת ישנה ישנה ובלוייה אבל מפתיעה!

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 1 שעות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

רכיבים לבצק

רכיבים למילוי הקצף

אופן הכנה

  1. את חומרי הבצק ללוש יחד לבצק אחיד ליצור שלוש-ארבע כדורים, לרדד לעלה, למלא בקצף, לגלגל לאורך ולחתוך לעיגולים שווים

  2. את חומרי המילוי להקציף ביחד לקצף אחיד. אני חילקתי את המילוי לשתי קעריות ובאחד מהם הוספתי קוקוס וזה יצא טעים מאוד! מומלץ לנסות!!!

  3. אפשר למלא גם בשוקולד/ממר תמרים ובעצם בכל ממרח שאוהבים הבצק כל כך מוצלח שמתאים לכל סוגי המילויים

  4. לאפות על 180 מעלות בערך 40 דקות עד שהבצק מזהיב וגם המילוי