ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהעוגיות
- מספר מנות12 מנות
- זמן הכנה25 דקות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- קטגוריה: עוגיות
- זמן הכנה: 25 דקות
- כשרות: כשר פרווה
- מספר מנות: 12 מנות
- דרגת קושי: קל מאוד
אופן ההכנה
-
1
לערבב את הקמח, מלח ואבקת אפיה בקערה.
-
2
להוסיף את המים הרותחים והשמן תוך ערבוב מתמיד עד לאיחוד כל המרכיבים.
-
3
להניח בצד ל10 דקות
לבנתיים לחמם שמן קנולה לחום של 180 מעלות .
-
4
להעביר את הבצק/בלילה לתוך שקית זילוף עם צנתר כוכב 8 ממ
להזליף ישירות לסיר השמן החם לאורכים של 10 סמ ולחתוך בעזרת מספריים או סכין קטנה . לתת להתקרר מעט על נייר ספיגה לגלג בסוכר והקינמון. אפשר להגיש עם ריבת חלב או קרם שוקולד או נוטלה.
-
5
עבודה נעימה ומתוקה!! בתיאבון.
-
6
טיפים:
ניתן להקפיא ללא ציפוי הסוכר או לאכסן במקום נעים עד לארבעה ימים בקונטיינר עם אטימה
את תערובת הסוכר ניתן להכין כמות ולאכסון ארוך אפשר להוסיף חצי תרמיל וניל לטעם משגע אם רוצים .
1
לערבב את הקמח, מלח ואבקת אפיה בקערה.
2
להוסיף את המים הרותחים והשמן תוך ערבוב מתמיד עד לאיחוד כל המרכיבים.
3
להניח בצד ל10 דקות
לבנתיים לחמם שמן קנולה לחום של 180 מעלות .
4
להעביר את הבצק/בלילה לתוך שקית זילוף עם צנתר כוכב 8 ממ
להזליף ישירות לסיר השמן החם לאורכים של 10 סמ ולחתוך בעזרת מספריים או סכין קטנה . לתת להתקרר מעט על נייר ספיגה לגלג בסוכר והקינמון. אפשר להגיש עם ריבת חלב או קרם שוקולד או נוטלה.
5
עבודה נעימה ומתוקה!! בתיאבון.
6
טיפים:
ניתן להקפיא ללא ציפוי הסוכר או לאכסן במקום נעים עד לארבעה ימים בקונטיינר עם אטימה
את תערובת הסוכר ניתן להכין כמות ולאכסון ארוך אפשר להוסיף חצי תרמיל וניל לטעם משגע אם רוצים .
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים