תקציר המתכון: מעדן ספרדי שלא תפסיקו להכין
קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 12, זמן הכנה: 25 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד
לערבב את הקמח, מלח ואבקת אפיה בקערה
להוסיף את המים הרותחים והשמן תוך ערבוב מתמיד עד לאיחוד כל המרכיבים
להניח בצד ל10 דקות לבנתיים לחמם שמן קנולה לחום של 180 מעלות
להעביר את הבצק/בלילה לתוך שקית זילוף עם צנתר כוכב 8 ממ להזליף ישירות לסיר השמן החם לאורכים של 10 סמ ולחתוך בעזרת מספריים או סכין קטנה . לתת להתקרר מעט על נייר ספיגה לגלג בסוכר והקינמון. אפשר להגיש עם ריבת חלב או קרם שוקולד או נוטלה
עבודה נעימה ומתוקה!! בתיאבון
טיפים: ניתן להקפיא ללא ציפוי הסוכר או לאכסן במקום נעים עד לארבעה ימים בקונטיינר עם אטימה את תערובת הסוכר ניתן להכין כמות ולאכסון ארוך אפשר להוסיף חצי תרמיל וניל לטעם משגע אם רוצים